Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ Minitut ] Ninja Dagger

Gość dejek19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, to znowu ja. Teraz chcę Wam przedstawić Ninje Dagger. Moje tut'ki są raczej dla mało doświadczonych graczy, ale myślę, że wyjadaczom też mogą się przydać.

Ninja są to profesjonalni zabójcy, którzy mogą używać sztyletów jak i mieczy, również łuki nie są im obce. Zabójca słabo sobie radzi w walce z kuca, ponieważ nie ma żadnego skilla wspomagającego, który działa na koniu. Ciekawym skillem dla Daggera jest Zasadzka, która zadaje przeciwnikowi większe obrażenia w plecy. Ma ona również bonus od Krycia się. Zasadzka jest to kluczowy skill, dlatego w niego dajemy jako pierwszy. Jako drugi skill proponuję ustawić Wirujący Sztylet. Jest on idealny do bicia bossów ponieważ może zadać podwójny, a nawet potrójny hit. Wirek ma również szansę na otrucie, dzięki trutce bossy nie są dla nas przeszkodą. Ninja Dagger ma również jeden skill pasywny , a mianowicie Krycie się. Krycie dodaje obrażenia Zasadzce , ale również w PVM odgrywa kluczową rolę. Dzięki temu skillowi można swobodnie uciec od goniących nas mobów. Kiedy nadejdzie czas na wybranie trzeciego skilla to klikamy w Trującą Chmurę . na Chmurkę nie działają żadne ABS'y oraz ma ona również duże szanse na otrucie. Statystyki powinny być rozdawane w stosunku 1:2 czyli 1 WIT:2 ZRE. Zdecydowanie Daggerem lepiej expi się na nogach w przeciwieństwie do FATAMA.

Warto dodać, że sztylety nie są bardzo drogie, a książki są nawet tańsze niż dla sury.

Skille:

Zasadzka - Zasadzka.jpg

Wirujący Sztylet - Wirujcy_Sztylet.jpg

Trująca Chmura - Trujca_Chmura.jpg

Szybki Atak - Szybki_Atak.jpg

Krycie Się - Krycie_Si.jpg

Liczę na +

Pokazują się Wam obrazki skilli ? Mi tylko pisze dołączona grafika.

Opublikowano

Fajny kopiuj wklej gdzieś już widziałem ten tekst, lepiej jak byś sam napisał. Nie dam Ci + przykro mi ^^ mało opisane mówiłem Ci już w poprzednim temacie! Rób dłużej a porządniej! przyłóż się daj jakieś SS'y to w tedy możemy zasypywać plusami, dodaj jakie są zalety jak ciężko wbić lv jak expić archerem nic tu nie opisałeś ^^

Mało! Słabo.

Opublikowano

uuu, przykro mi ale właśnie sam to wszystko pisałem. Jeśli Ci się nie podoba nie musisz komentować, daj szanse poczytania innym. Jeśli myślisz, że zrobiłem kopiuj wklej to znajdź taki temat, a na pewno Moderator mnie ukarze.

@UP

w takim razie zaraz dodam ss, dzięki za pomoc.

Opublikowano

warto dodać, że szybki atak również ma większy dmg gdy udeża się z "ukrycia"

przynajmniej przy opisie jest napisane "bonus od niewidzialności" czy coś takiego.

Opublikowano

haha, dziękuję za komplement :) stawiam Ci plusa za to, że sprawiłeś mi przyjemność:D

ale to jutro, dziś wykorzystałem swój limit :D

Opublikowano

dzięki, takie posty naprawdę dodają mi otuchy do pisania następnych minitutków.

może dzięki mnie będzie mniej tzw. noobków na serwerach

Opublikowano

oczywiście, że się pojawią. Pod koniec mam zamiar zrobić temat gdzie wkleję wszystkie moje minituty. Może nawet któryś z moderatorów go podklei :) hmmm ?

Opublikowano

dziękuję. Zależy mi na waszych komentarzach, bo w następnych minitutach będę widział co mam zmienić, a co zostawić.

Opublikowano

Bardzo fajny tut, sam gram ninja dagger :) Jest to booska postać. +

Jeśli Ci pomogłem, daj + to nic nie kosztuje <3

piesc_ico.jpg

Opublikowano

Aaa dejek19 po 1 robisz SPAM ! ! ! do tego jest opcja edytuj.......

po 2 te skille są w kolejności jak mamy je robić?

Zasadzka -

Wirujący Sztylet -

Trująca Chmura -

Szybki Atak -

Krycie Się -

bo jeżeli krycie sie ma być ostatnie to ja chce was zobaczyc na pvp krycie sie na m1 dodaje 25% do zasadzki tak dla przykładu

a ss'y nie działają

k2i73k.gif
Opublikowano

Ninja Dagger ma również jeden skill ofensywny, a mianowicie Krycie się.Krycie dodaje obrażenia Zasadzce, ale również w PVM odgrywa kluczową rolę. Dzięki temu skillowi można swobodnie uciec od goniących nas mobów.

Chciałeś zabłyszczeć, nie wyszło ci.

Zaatakowane mooby nie odejdą od nas po użyciu zasadzki.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

o co Ci chodzi? takie kid wypowiedzi zostaw sobie dla siebie.

Opublikowano

Dzięki :D Przyda się a szczególnie mojemu bratowi bo on będzie grać ninja. :)

Co roku w chinach zostaje zabijane miliony zwierząt. Jeśli chcesz, aby zwierzęta nie cierpiały w strasznych mękach (zdzieranie skóry, gotowanie ich podczas, gdy one jeszcze żyją...) podpisz petycję. Każdy podpis się liczy.

https://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Opublikowano

pomyliłem się, miało być pasywny, dzięki zaraz poprawię

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...